fbpx

Отстъпки

Отстъпки

Всеки наш бизнес клиент получава допълнителни отстъпки в зависимост от нужното количество техника. Индивидуалните клиенти също могат да получат допълнителни отстъпки, всичко зависи от количеството закупена техника! Възможни са следните примери:

ОТСТЪПКА 1:
Например ако закупите 5,10,20 или повече броя от даден продукт (един и същ вид) можете да получите до 50% отстъпка от цената му в сайта, а в някои случаи отстъпката може да е дори по-голяма! Тук важен е броят закупени продукти.

ОТСТЪПКА 2:
При голяма поръчка с различни по вид продукти в нея също ще получите отстъпка, която отново би могла да достигне до 50%. Тук важна е стойността на поръчката.

ОТСТЪПКА 3:
Редовни клиенти. Можете да получавате отстъпки просто като бъдете редовни клиенти. Отстъпките няма да бъдат големи колкото при другите два варианта, но определено няма да се разочаровате! Няма значение брой закупени продукти или стойност на поръчката!

ОТСТЪПКА 4:
Ваучери за отстъпки и други. Ако имате ваучери за отстъпки, които сте получили от предишна покупка, можете да ги използвате, за да получите отстъпката си!

Отстъпки

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

– Индивидуални оферти
– Експертнa и експресна помощ при необходимост от разрешаване на проблеми
– Качествена техника преминала пълни тестове, профилактика и почистване
– Съдействие при избор

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ:

Трябва единствено да се свържете с нас чрез някой от каналите ни за комуникация и да ни дадете малко повече информация от какво имате нужда. Останалото ще го разрешим заедно!

Отстъпки
Отстъпки
Отстъпки
0
  • Минималната стойност за поръчка е 20.00 лв.
0
Количка
Количката е празна!
preloader