fbpx

За Нас и Контакти

ЦЕЛ

Основната ни цел е предлагане на най-качествената употребявана, ремаркетирана или нова компютърна техника и всякакъв друг вид техника от световните пазари на възможно най-добри за клиентите цени.

ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ

Ние сме директен вносител на употребявани компютри, монитори, лаптопи и всякакъв вид компютърна техника, компютърни компоненти и периферия и всичко, от което имате нужда. Освен това, сме и директен вносител на много нови продукти като аксесоари, части, периферия и много други. Малка част от продуктите, които предлагаме не са собствен внос, но техните вносители са грижливо подбрани и през годините се превърнаха в наши ценни партньори.

За Нас и Контакти

Дългогодишен опит в бранша

За Нас и Контакти

Винаги на разположение

За Нас и Контакти

Продукти с високо качество и гаранция

За Нас и Контакти

Вземане от място
или с доставка

За Нас и Контакти

Безплатна доставка
(при поръчка над 350лв)

За Нас и Контакти

Тествай преди плащане

За нас техниката не е просто необходимост!

За нас тя е нещо много повече. Ние обичаме техниката и нямаме нищо против да запретнем ръкави и да се захванем за работа. Стига в тази работа да фигурира думата „техника“. Продажба на техника, Сервизиране и ремонт на техника, Помощ на клиентите при избор на техника и много други. Всичко свързано с техниката е нашата работа и нашето призвание. Знаем от какво има нужда не само клиентът, но и от какво има нужда самата техника!

За Нас и Контакти

ОПИТ

Притежаваме дългогодишен опит в сферата на компютърната техника и електрониката и се считаме за едни от най-добрите специалисти. Като такива държим на качеството не само на самите продукти, а и на работата си и това го знаят всички наши клиенти. Държим високи стандарти и проверяваме всеки наш продукт за съответствие с всички изисквания не само на производителите, но и на клиентите. Въз основа на дългогодишния ни опит с клиенти и техните изисквания в сферата на компютърната техника сме усвоили практики, които подпомагат лесната работа на клиентите с нашите продукти.

Как да се свържете с нас?

Можете да се свържете с нас чрез някой от каналите ни за комуникация. Телефон за връзка, както и email има в най-горната част на сайта, както и в най-долната част на сайта. Можете също да се свържете с нас чрез Facebook, Instagram или чрез платформите за онлайн търговия. Линкове към тях има поместени в най-долната част на сайта!

За Нас и Контакти
За Нас и Контакти
За Нас и Контакти
За Нас и Контакти
0
  • Минималната стойност за поръчка е 20.00 лв.
0
Количка
Количката е празна!
preloader